hejhej

Min jul va ganska kass. jag blev väl ganska nöjd över mina julklappar men det mesta va skit. Jag fick lite pengar, flytta hemifrån grejer, en jacka och en parfym, mm. Ibland vill man bara spy på sin familj.
 
 
Åkte till min pappa idag, har inte träffat honom på typ tre veckor. Träffade även min förra låtsasmamma och mina förra låtsassyskon för första gången på lite mer än 4 månader idag. Jag sover kvar här den här natten men imorgon blir det att sova hemma i lägenheten. Det känns lite stelt att va tillbaka i sitt gamla hem men inte ha kvar sitt gamla rum och bli tvingad att sova i sin låtsasbrors rum. Aja det är bara en natt och han är som tur är inte hemma. Jag kommer nog antagligen att få va själv den här veckan, men det kan väl va skönt det ibland också. Jag måste nog börja förbereda mig på att vara mer själv  då det inte är länge kvar innan min pappa får den nya lägenheten och jag till en början flyttar in där på halvtid och han flyttar tillbaka till Svalsta. 
 
Imorgon blir det att åka in till stan och se om man hittar något på mellandagsrean. Får se om jag hittar något intressant i den här tråkiga staden
 
ska väl försöka sova nu,, god natt!
 

Hej

Snart är det jul och jag känner ingen julkänsla alls. Allt känns så meningslöst. Jag brukar alltid vara ute i god tid att köpa julklappar till familj och vänner, men i år har jag inte köpt ett enda julklapp. Allt har på den senaste tiden börjat kännas meningslöst, jag känner knappt någon anledning till att gå upp ur sängen på morgonen längre. Livet suger verkligen just nu. 

RSS 2.0