orgerhlkwnkb ehlrgin rngrn

hejhej! bloggade inget igår eftersom jag va hos ida hela kvällen/natten. åkte hem vid 11 i morse, behövde verkligen hem och plugga och duscha. Ska tillbaka till ida lite senare igen och sova där inatt igen. Vi gick typ och la oss vid 5 tiden imorse. Dock så  kunde jag verkligen inte somna, så låg bara vaken och typ tittade i taket. Hoppas att jag kan somna inatt, annars kommer jag verkligen vara död  imorgon och på måndag. 

Håll er inomhus i Nyköping

 
hejhej! idag har varit en av de onödigatse skoldagen någonsin på enskilda typ. Har verkligen inte gjort någonting alls på hela dagen. Efter skolan åkte jag hem en stund, för att sedan åka iväg på träningen som började kl.18. Var verkligen helt slutkörd efter träningen, min kondition är verkligen inte på topp direkt längre. Efter träningen cyklade jag hem och åt och pluggade. Kom nyss in för en stund sedan.. HAR PRECIS KÖRT BIL FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Jag fick faktiskt inte så jättemånga motorstopp, men det var iaf riktigt läskigt att köra själv. Nu får alla i Nyköping hålla sig inne när jag är ute på vägarna.. annars lär det väl sluta som på bilden över. 

GEEE MIIIG SOMMAAAR

hejhej! Idag så har jag haft np i matte hela dagen. Det gick riktigt dåligt, så är ganska säker på att jag kommer få F. Har haft ont i huvudet hela dagen, men antar att det är vädret.... ge mig sommar nu guud!!! Sedan fick jag idag reda på att jag har fått sommarjobb på kommunen i år. Är riktigt glad för det, för då slipper jag leva som en fattig kyrkråtta i sommar. Kommer jobba i tre och en halv vecka med äldre och handikappade. Kanske inte det roligatse jobbet, men det är mycket bättre än att sitta ute och rensa ogräs i parker iaf. Va även ute och sprang för en stund sedan i regnet, måste verkligen börja springa mer..  kommer annars behöva anmäla mig till nästa års Biggest loser Sverige. 

Sundaaaaaaaay

Heej! Den här helgen har jag faktiskt varit ganska upptagen, det var ett tag sedan det hände sist. I fredags var jag och Ida i hamnen och spelade basket och åt glass. Det var så sjukt varmt att vi inte orkade spela så länge som vi brukar göra.. Igår så var jag med släkten och  åt middag, sedan senare på kvällen tittade vi på eurovision tillsammans. Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara städat lite. Sitter just nu och väntar på att Ida ska skicka alla grejer som jag ska kunna tills provet som hon och jag ska ha imorgon. Känner just nu att om jag inte får det där av henne snart så kommer jag antagligen få F på provet imorgon. 

lalalalalalala

hejhej! Idag har varit en ganska bra dag, hade sovmorgon. Va på stan på lunchen med ida, åt på donken och hittade ett par superfina byxor på h&m. La undan dem tills imorgon, men är lite osäker om jag verkligen ska köpa dem.. dem ser faktiskt lite ut som pyjamasbyxor. Dem var dock inte så dyra, så jag förlorar inte så jättemycket om jag kulle ångra mig om någon månad och tycka att dem är fula och sluta använda dem.. Kan verkligen inte bestämma mig bara. På torsdag eller fredag så kommer jag få reda på om jag har fått sommarjobb på kommunen.. hoppas verkligen att jag får ett jobb. Vill verkligen inte va pank när jag behöver nya kläder/skor/jacka inför skolan i höst. Det är bara at hålla tummarna och hoppas. Omjag skulle få ett jobb på kommunen så skulle jag faktiskt ha råd att köpa en biljett till håkan hellströms konsert den 8 juni i Göteborg. Geeeee Mig sooooommar!!!!!

20 DAGAR!!!!

heeeeej! Jag har inte haft något internet på flera dagar så har inte kunnat blogga. Imorgon börjar  skolan igen, riktigt deprimerande. Har varit ledig i sammanlagt 5 dagar. Är verkligen aldrig sjuk, men nu lyckades jag pricka in exakt dem här dagarna, så jag har typ haft feber 4 av 5 dagar. Men det harju såklart inte stoppat mig så särskilt mycket, har gjort nästan allt jag skulle ha gjort ändå under dem här dagarna. Har bland annat varit i hamnen och spelat basket med ida två kvällar i rad och mer kommer det bli i sommar. Nu är det bara att bita ihop, det är bara 20 skoldagar kvar innan vi slutar!!!! Vid den här tiden om två år tar jag studenten, kan verkligen inte fatta det, nyss var det tre år kvar.. tiden går fort. Det konstiga är att jag faktiskt inte kommer ihåg så mycket som har hänt under det här året på enskilda. Det enda som jag skulle säga som jag kommer ihåg från det här året var när jag tänkte byta till tessin och byte till den andra samhällsklassen på enskilda. Kommer seriöst inte ihåg något annat som har hänt det här året. Tiden går verkligen sjukt snabbt. 

Laborationsrapport laborationsrapport laborationsrapport

Heeeej! Är jag verkligen normal som sitter och skriver på en laborationsrapport i natur den här tiden på dygnet?!? Nej, jag är väl inte det.. Jag måste verkligen erkänna att jag nog är världens sämsta bloggare. Det har varit en period med mycket i skolan och hemma så har inte haft tid att blogga direkt. Under den här tiden som jag inte har bloggat har jag bland annat hunnit fylla 17 ÅR. Jag måste vara den tråkigaste människan som finns att köpa presenter till.. säger alltid bara pengar nu för tiden. Den enkla anledningen till det är för att jag  alltid annars bara får massor av konstiga/fula kläder av mina släktingar. Brukar inte alltid bli så jättenöjd över mina presenter men i år blev jag faktiskt det. Fick pengar, en HTC och även en tårta av Ida. Valborg firade jag med mina underbara vänner. Blev en ganska tidig kväll då vi kom hem till ida vid 11 tiden. Den här veckan som kommer, kommer också bli ganska najs eftersom vi kommer vara lediga i fem dagar mellan torsdag-måndag v.20. Dock så kommer jag väl bli tvingad att plugga under dem där fem lediga dagarna tyvärr.. Aja snart sommarlov.

RSS 2.0