Italiano

Ciaociao, har världens längsta hål nu, så ska försöka att plugga lite italieska. Imorgon är det en inspark med skolan och jag har inte riktigt bestämmt mig om jag ska gå. Sista dagen för att köpa biljett till festen va i tisdags.. men jaja det går väl alltid att köpa vid dörren elr något. Man kan ju iof alltid dra därifrån om det är tråkigt, det är ju liksom ingen som håller kvar en.
Jag har som det flesta redan märkt inte bloggat på väldigt länge då jag verkligen inte har haft något att skriva om. Jag har liksom bara gått upp på morgonen, sedan gått till skolan och sedan kommit hem och inte gjort så mycket. 
Till något helt annat, på söndag börjar serien i basketen, så vi ska spela var första match för säsongen i Norrköping. Jag ser verkligen fram till det, då jag tror att det kommer bli jätteroligt även fast vi säkert kommer förlora. 
Nu är det inte heller många dagar kvar tills Olly Murs konsert i Sthlm den 14 oktober. Det var den konserten som egentligen skulle ha varit i april men dem ändrade datumet då den konserten krockade med hans andra konserter. 
 
Här är några bilder från idas fotoprojekt.inmyplace.blogg.se )
 

RSS 2.0