LOOOV

 
 
Hejhej! Idag fick jag äntligen det efterlängtade påsklovet. Tyvärr så kommer jag nog behöva plugga på hela lovet eftersom att jag inte kan planera. Drar för övrigt till fjällen inatt så kommer troligen inte ha något internet eller täckning på mobilen på hela lovet. Till något helt annat.. för exakt en månad sedan satt jag i globen med Ida och väntade på att "The killers" skulle kliva in på scenen. Tiden går alldeles för fort nu för tiden. Sedan om exakt en månad idag den 28 april blir jag 17 år!! Kan inte riktigt fatta att jag om ett år och en månad blir 18 år.. tiden går verkligen för snabbt ibland.
 
 

Sundaaaaaaaay

Hejhej! Den här helgen har nog varit den tråkigaste på länge. Inge jag känner har varit hemma, så jag har inte varit utanför dörren sedan i fredags. Det enda jag har gjort har varit att titta på värdens bästa serie, "Grey's Anatomy".  På bara fem dagar har jag hunnit tittat på 32 avsnitt. Ja, jag vet att jag inte har något liv. Det är väl typ min helg om man skulle sammanfatta den. Jag kan slå vad om att er helg har varit mycket mer händelserik än vad min har varit. 

Yeah I used to do that, I used to be like that, I'm still a bit like that

Ciao! Den här dagen har nog varit den tråkigaste på länge, har inprensivt bara pluggat eftersom att jag verkligen behövde det. Jag byte till den andra samhällsklassen på min skola efter jullovet men är fortfarande efter i typ alla ämnen. Den här kvällen lär inte bli så mycket mer intressantare än vad den här dagen har varit. Det blir tyvärr inte ett så långt inlägg idag. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Mitt första inlägg

Hejhej! Det här är mitt första inlägg på den här bloggen. Jag antar att jag måste göra en presentation om mig själv, så här har ni den: Jag heter Amanda Eriksson, bor i Nyköping, går första året på Nyköpings Enskilda Gymnasium. På min lediga tid brukar jag spela basket så ofta jag bara kan, titta på tv-serier, umgås med mina underbara vänner och bara längta mig bort. Ja det var väl allt, välkommen hit!

RSS 2.0