Dålig vecka

Hejhej! Nej jag har inte dött. Jag har bara inte haft lust eller tid att blogga den här veckan. Om jag skulle beskriva den här veckan med ett ord så skulle jag bara säga; Förjävlig.
 
1. Igår fick jag redapå att jag inte har fått sommarjobb på max.
2.Idag så blåste det så jävla mycket att jag bara ville lägga mig ned på marken och gråta och sedan hoppa framför en bil. 
3. Det finns en person som hela tiden gör sitt bästa för att göra livet surt för mig. Mitt hat till den här personen är verkligen enormt. 
4. Jag har hela tiden ont i huvudet. 
 

All Alone

Heeej! Idag är det äntligen fredag! Jag slutade 11.45, så det var en riktigt kort dag. Efter skolan så gick jag med Jennie på stan en stund. Sedan så gick vi och köpte sallad  till lunch och åt den på hennes mammas jobb. Kom hem för några timmar sedan. Idag åkte mitt förra basketlag på cup i eskilstuna. Undrar varför jag sitter här i min säng just nu när jag kunde vara med laget och ha kul. att ta en pause ifrån sporten jag älskar  var ett riktigt svårt beslut i mitt liv. Förhoppningsvis är jag tillbaka på planen i höst igen och gör något som jag verkligen älskar.  

Du Kan Gå Din Egen Väg

Heej! Bloggade inte igår eftersom jag var i Sthlm. Jag och Ida åkte dit med tåget 13.15. Vi mötte Ellen och Love som redan var där. Först gick vi runt lite på stan en liten stund, sedan gick vi och ställde oss i kön till Håkan Hellströms skivsignering!! Kan fortfarande inte förstå att just jag har träffat och pratat med håkan hellström. Efter signeringen gick vi och åt på donken.  Igår var en riktig bra dag med många underbara och oförglömliga minnen. Idag har jag dock inte gjort så mycket, dagens höjdpunkt var när vi fick sluta 20 minuter tidigare än vad vi skulle. 

.

Hej. Den här dagen har varit den värsta på riktigt länge. Det började med att min klocka på mobilen inte ringde i morse, sedan hittade jag inga idrottskläder, sedan slutade min mobil att fungera. Såå just nu har jag ingen mobil... låt mig dö. Till något helt annat, imorgon ska jag, ellen och ida  åka till Sthlm och gå på Håkan Hellströms skivsignering. Skulle egentligen på Olly Murs konsert imorgon, men den blev ju flyttad till oktober..  

Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Hejsan! Jag har verkligen inte haft tid att blogga den här veckan eftersom jag hade väldigt mycket plugg. Den här skolveckan måste vart den värsta sedan jag började gymnasiet. I fredags hade jag prov i matte.. och det var det näst värsta prov jag någonsin har gjort, ville bara gråta. Till något helt annat...  Igår så var jag på arbetsintervju på max. Det gick verkligen riktigt dåligt, så kommer antagligen inte få jobb där. Efter åkte jag och träffade Ida, vi åkte sedan  till stan och fikade.  Idag har jag bara vart inne  och pluggat typ. Jag ska ha ett tal imorgon om framtidens natur katastrofer.. vill bara dö. Jag har inte hunnit titta på något grey's anatomy på hela helgen pga allt plugg. Aja bara 60 dagar till skolavslutningen! 

HEMMA!

Hejhej! jag kom hem ifrån fjällen sent igår kväll, så jag har inte hunnit blogga något först nu. Vi  gjorde inte så mycket i fjällen direkt, mer än att köra skoter, sola och fira påsk. Det faktiskt riktigt skönt att komma hem igen. Jag har en miljon grejer  att göra i skolan den här vecka så jag känner just nu att jag bara vill dö. Första veckan liksom och jag har redan fått uppgifter/läxor i varje ämne som ska in den här veckan. Aja det är bara 9 veckor kvar tills sommarlov.. 
 

 

RSS 2.0