dxfcgbhnjkml,ö

Den här dagen har varit okej. Jag hade sovmorgon till 10.10 idag och på den första lektionen gick vi och kollade på gravstenar på en kyrkogård. Vi har fått en uppgift att skriva ett arbete om något ämne och använda oss av primärkällor. Jag är faktiskt ganska taggad på den här uppgiften då jag har bestämt mig för att skriva om mentalsjukhus. Jag tycker att det ska bli ganska intressant att läsa om hur vården har varit i Sverige. Jag slutade iaf kvart i 3 idag och jag va hemma vid halv 4 och åt, Sedan åkte jag nästan direkt och jobbade på rosvalla och kom hem vid halv 10. Imorgon slutar jag 15.30 och börjar jobba 17.00 så det blirväl att åka direkt att jobba efter skolan. 
Borde väl sova nu.. har lovat Henke att jag ska lägga mig tidigt någon dag.. Godnatt 
 

tjaaa

Den här dagen har varit riktigt lång och tråkig. Jag slutade 4 och kom hem vid 5. Det enda positiva med den här dagen var att vi fick reda på mer om resan till Rom i mars. Har dock lite ångest över att behöva umgås med min italienskalärare 24/7. Jag gillar inte alls henne och hon gillar inte mig, så det kan bli intressant. Om jag ska vara ärlig så är jag mest taggad på att flyga haha. Fick desutom reda på att vi endast får ha med oss 10 KG packning... kommer ju inte kunna ta med något eftersom då kommer jag inte kunna shoppa i Rom :/ Vet inte hur jag ska lösa det. Aja godnatt på er!
 

.

Om man hela tiden få höra kränkande ord bryts man ned som person. Tillslut tror man faktiskt på dem människorna och börjar fundera på om det verkligen stämmer. Det kanske är fel på mig.. det har jag ju alltid fått höra. Jag har bara varit stark och vägrat lyssna. Jag skulle verkligen vilja prata med någon och berätta allt...precis allt. Jag skulle vilja ge min version för en gångs skull. Jag önskar att jag hade modet att göra det.. men jag vågar inte. Jag är för rädd för konsekvenserna. Jag önskar att jag kunde berätta för alla, dem som påstår att mitt liv inte är jobbigt. Jag önskar att dem visste att jag inte är så lycklig lottad som dem tror. Jag bara önskar att dem visste hur allt egentligen är. Det skulle garanterat ändra deras uppfattningar om mig och förhoppningsvis förstå. Inget i mitt liv har varit en dans på rosor. Jag har under åren lärt mig att bygga upp en fasad för att inte andra ska förstå hur dåligt jag mår, men ibland brister det. Det är så mycket lättare att bygga upp en fasad än att berätta. Jag har fått svårt att lita på andra människor och det har i sin tur gjort så att jag bara låtit ett fåtal personer komma nära mig. Ibland drömmer jag mig bort och undrar hur det skulle va om jag föddes i en annan familj och stad. Hur annorlunda och troligtvis bättre mitt liv skulle varit.
 
 Förlåt för det här tråkiga inlägget men jag behövde verkligen skriva av mig någonstans.

Daniel Wellington

Hejsan!
Just nu vill jag bara spy på det här vädret... det snöar verkligen hela tiden. Har inte gått utanför dörren på hela dagen och kommer nog inte göra det på hela helgen om det ska fortsätta snöa såhär.
Sitter just nu och funderar på om jag ska köpa en Daniel Wellington klocka. Jag har dock ett problem och det är att jag inte vet vilken jag vill ha eftersom alla är såååå snygga. Någon av de här klockorna kommer det nog bli att jag köper.. frågan är bara vilken;
 
Classy SheffieldClassic Southampton LadyClassic Sheffield LadyClassic Bristol LadyClassic Glasgow Lady

snart börjar helvetet igen

Jag kan verkligen inte fatta att skolan börjar imorgon igen. Det känns som om lovet har varit för kort, men samtidigt så har jag hunnit med mycket. Jag tror att jag bara har suttit hemma EN dag på hela lovet och inte gjort någonting och det var igår. Resten av lovet har jag träffat kompisar varje dag. Måste dock säga att det här lovet blev bättre än vad jag hade trott att det skulle bli. Jag har väl  nästan bott själv hela lovet då min familj hos mamma har varit i fjällen. Ville verkligen va hemma på nyår så struntade i fjällen den här gången. Vi kommer säkert ändå åkta dit på sportlovet och påsklovet, så kände att det inte va något viktigt direkt. Innan vi slutade så hade jag bestämt mig för att ta med mig alla böcker hem och plugga hela lovet.. men det blir aldrig som man har tänkt sig, jag har inte pluggat någon gång på hela lovet haha. Jag vet verkligen inte hur jag ska orka gå till skolan imorgon. Jag vet inte heller hur jag ska orka gå upp imorgon. Under lovet har jag verkligen vänt på hela dygnet. Jag har väl lagt mig vid 4 eller 5 varje dag och ibland även senare. Sedan har jag typ gått upp vid halv två tiden varje dag. Om mina föräldrar skulle ha varit hemma så skulle jag aldrig få sova längre än till typ 10 varje dag. 
 
Ska försöka plugga lite en stund nu, sedan ska jag dra till stan och köpa pizza och sedan gå till ellen och kolla på film med henne och love. Ett riktigt bra avslut på lovet innan den där jävla skolan börjar imorgon. Ryser verkligen när jag bara tänker på det. Aja det är väl typ 6 veckor kvar till nästa lov. Sedan är det bara 2 veckor kvar innan jag åker till italien :))) Är väl egentligen inte så taggad på att umgås med min italienskaklass 24/7 i typ 4 dagar.. men jag ska ta varje tillfälle som går att komma ifrån dem. Det jag är mest taggad på är att flyga haha. Älskar verkligen att flyga. 

RSS 2.0